Workshop Portretfotografie Indoor/ Outdoor

Mensen fotograferen is misschien wel het moeilijkste dat er is. De sfeer, het karakter van de persoon en de lichtval zijn hierbij alles bepalend. Daarom zijn beheersing van de techniek en het contact met de geportretteerde hierbij onmisbaar. Vaak krijg je als hobby fotograaf niet de gelegenheid en de tijd om hiermee te experimenteren. Niet iedereen vind het namelijk even prettig om hiervoor te poseren.

Omdat het licht een grote rol speelt in deze vorm van fotografie heeft u bij Joop Smeets fotografie de keus uit twee workshops Portretfotografie:

In de Outdoor portretfotografie editie gaan wij gebruik maken van het aanwezige licht om de mooiste sferen te creëren. Zo leert u van elke gelegenheid gebruik te maken om het portret te maken dat u wilt.

In een studio omgeving bepaalt u zelf waar het licht vandaan komt en welke sfeer het geeft. Daarom bieden wij u een Indoor portretfotografie editie die u laat zien welke keuze mogelijkheden u heeft op het gebied van flitsers en hoe u hierbij het licht en de sfeer naar uw wens kunt vormen.

Voor beide workshops geldt dat het contact met de geportretteerde bepaald of de foto slaagt. Buiten de techniek om zal ook dit een belangrijk onderdeel zijn van deze workshops. Meldt u nu snel aan want vol = vol!

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP!
Iedereen die in het bezit is van een digitale spiegelreflex cameraen affiniteit heeft met het fotograferen van mensen.

Wat gaan we doen?

Outdoor editie: In deze versie van de workshop Portretfotografie maken wij gebruik van het aanwezige licht en achtergronden. Ook laten wij u zien hoe u gebruik kunt maken van eenvoudige hulpmiddelen om hinderlijke schaduwen en elementen uit uw foto te verjagen.

Indoor editie: Tijdens de indoor editie van de workshop Portretfotografie bieden wij u de gelegenheid om uw eigen sfeer te creëren in een studio opstelling. Hierbij maken wij gebruik van apparatuur en hulpmiddelen die ook voor de consument bereikbaar zijn.

Indoor studio workshop is op (binnenkort nieuw data) in mijn studio aan de weldaad 14.
De workshop duurt tot ong. 15.00 uur
De kosten voor deze workshop zijn €. 69,00.